Rovaniemi

Perhesosiaalityön etätapaamiset

Perhesosiaalityön etätapaamiset

Rovaniemen kaupungin perhesosiaalityön työntekijän voi tavata myös etänä vaikka kotoaan. Palvelun kautta on mahdollista keskustella palvelutarpeen arviointitiimin sosiaalityöntekijän sekä perhesosiaalityön sosiaaliohjaajan kanssa. Etäyhteys otetaan mobiililaitteella tai tietokoneella.

Etätapaamiseen on sovittu aina etukäteen aika. Tapaaminen alkaa chat-keskustelulla ja yhdessä sovituna hetkenä vaihtuu videopuheluksi.

Palvelun työntekijät

Heli Ansala
Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä
Outi Kolehmainen
Leena Korhonen
Mattus Kostamo
Anssi Kumpula
Ritva Kyllönen
Mervi Laamanen
Anne Lamsijärvi
Maria Martin
Suunnittelija
Maria Nattestad
Anna-Kaisa Närhi
Soile Saukkonen
Tiia Vaarala
Sirpa Vähänikkilä

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Rovaniemen kaupunki
Maksuton

Käyttöohje

 1. Testaa laitteesi ja yhteytesi

  Ennen etätapaamista testaa laitteesi toimivuus ja yhteensopivuus Ninchatin Videotestityökalulla,. Se kertoo, onko laitteisto, selain ja verkkoyhteys kuunnossa videopuheluita varten. Avaa Videotestityökalu

 2. Paina Aloita chat

  Voit joutua odottamaan omaa vuoroa. Odota tällä verkkosivulla. Verkkosivulta poistuminen katkaisee yhteyden chat-palveluun.

 3. Kirjoita viestisi

  Kun työntekijä ottaa sinut vastaan, kirjoita viestikenttään, ketä tulit tapaamaan. Voit tarvittessa kirjoittaa myös nimimerkin, josta olette yhdessä sopineet työntekijän kanssa. Älä kirjoita henkilötietoja. Jos työntekijä tarvitsee henkilötietoja, hän pyytää sinua tunnistautumaa

 4. Aloita etätapaaminen

  Kun aloitatte etätapaamisen, saat chatkeskusteluun pyynnön hyväksyä videopuhelun. Kun olet hyväksynyt sen, videopuhelu voi alkaa. Voit keskustella työntekijän kanssa ja tarvittaessa myös jakaa näytön hänelle.

 5. Anna palautetta

  Lopuksi voit antaa palautetta palvelusta.