Perhesosiaalityön etätapaamiset

Rovaniemen kaupungin perhesosiaalityön työntekijän voi tavata myös etänä vaikka kotoaan. Palvelun kautta on mahdollista keskustella palvelutarpeen arviointitiimin sosiaalityöntekijän sekä perhesosiaalityön sosiaaliohjaajan kanssa. Etäyhteys otetaan mobiililaitteella tai tietokoneella.

Etätapaamiseen on sovittu aina etukäteen aika. Tapaaminen alkaa chat-keskustelulla ja yhdessä sovituna hetkenä vaihtuu videopuheluksi.

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Rovaniemen kaupunki
Maksuton

Palvelun työntekijät

Maria Nattestad
Outi Kolehmainen
Tiia Vaarala
Anssi Kumpula
Heli Ansala
Vammaispalvelun sosiaalityöntekijä
Mattus Kostamo
Soile Saukkonen
Anne Lamsijärvi
Ritva Kyllönen
Sirpa Vähänikkilä
Leena Korhonen
Anna-Kaisa Närhi
Maria Martin
Suunnittelija
Mervi Laamanen

Käyttöohje

 1. Testaa laitteesi ja yhteytesi

  Ennen etätapaamista testaa laitteesi toimivuus ja yhteensopivuus Ninchatin Videotestityökalulla,. Se kertoo, onko laitteisto, selain ja verkkoyhteys kuunnossa videopuheluita varten. Avaa Videotestityökalu

 2. Paina Aloita chat

  Voit joutua odottamaan omaa vuoroa. Odota tällä verkkosivulla. Verkkosivulta poistuminen katkaisee yhteyden chat-palveluun.

 3. Kirjoita viestisi

  Kun työntekijä ottaa sinut vastaan, kirjoita viestikenttään, ketä tulit tapaamaan. Voit tarvittessa kirjoittaa myös nimimerkin, josta olette yhdessä sopineet työntekijän kanssa. Älä kirjoita henkilötietoja. Jos työntekijä tarvitsee henkilötietoja, hän pyytää sinua tunnistautumaa

 4. Aloita etätapaaminen

  Kun aloitatte etätapaamisen, saat chatkeskusteluun pyynnön hyväksyä videopuhelun. Kun olet hyväksynyt sen, videopuhelu voi alkaa. Voit keskustella työntekijän kanssa ja tarvittaessa myös jakaa näytön hänelle.

 5. Anna palautetta

  Lopuksi voit antaa palautetta palvelusta.