Anonyymi

Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta

Tällä lomakkeella voit ilmaista huolesi helposti ja nopeasti. Huolesi voi liittyä esimerkiksi elämänhallintaan, talouteen, jaksamiseen, päihteidenkäyttöön, muistiongelmiin tai terveyteen. Lomake menee automaattisesti käsiteltäväksi Tervolan sosiaalipalveluiden työntekijöille, jotka ottavat yhteyttä ilmoituksen kohteeseen ja arvioivat palveluiden tarvetta. Ilmoittaneeseen tahoon ollaan yhteydessä vain tarvittaessa lisätietojen saamiseksi eikä ilmoittaneelle taholle voida salassapitosäännöksistä johtuen kertoa asian etenemisestä ilman asiakkaan lupaa. Palvelulupaus tarkoittaa sitä aikaa, jonka sisällä asiassa ollaan ensimmäistä kertaa yhteydessä asiakkaaseen.

Tee kiireelliset ilmoitukset aina hätänumeroon 112.

Kuinka toimin?

Avaa lomake

Palvelun työntekijät

Sanna-Mari Juopperi
Johtava sosiaalityöntekijä
Esa Jääskö
Sosiaalityöntekijä
Tarja Kaihu
Sosiaaliohjaaja
Henna Kajasviita
sosiaalityöntekijä
Annukka Pöykkö
Sosiaalityöntekijä
  1. Täytä huoli-ilmoitus

    Voit täyttää ja lähettää huoli-ilmoituksen ilman tunnistautumista tai kirjautumista.

    Jos ilmoittaja on joku muu kuin huolen kohde itse, ilmoittajan pitää kertoa omat yhteystietonsa. Tarvittaessa kunnan työntekijä voi pyytää lisätietoja. Lisäksi ilmoituksen kohteella on oikeus pyytäessään saada tieto, kuka hänestä on ollut huolissaan ellei erittäin tärkeä yleinen tai yksityinen etu muuta vaadi.

  2. Lopuksi napsauta Lähetä ilmoitus -painiketta

    Täytetty lomake menee kunnan vastuualueen työntekijöille. He ottavat yhteyttä ja huolehtivat jatkosta.

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Lapin hyvinvointialue
Palvelulupaus seitsemän arkipäivää
Keskimääräinen vastausaika 0 vrk
Maksuton

Digitaalinen etäpalvelu säästää aikaa, rahaa ja luontoa

Yhä useampi sote-alan palvelu voidaan toteuttaa digitaalisena etäpalveluna, jolloin sekä ilmastopäästöt että palvelun taloudelliset kulut pienenevät.

Lappilaisten arjessa digitaalisten palveluiden käyttö näkyy erityisesti matkakulujen ja -ajan säästöinä. Polttoaineiden kulutuksen säästöt tuntuvat asukkaiden arjessa konkreettisesti, ja säästettyä aikaa voi käyttää matkustamisen sijaan esimerkiksi harrastuksiin.

Testaa, millaiset ilmastosäästöt etäpalvelun käyttö tuottaisi juuri sinulle: Klikkaa tästä Virtun hiilijalanjälkilaskuriin.

Tietosuojaseloste

Lapin hyvinvointialueen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)