Vaatii tunnistautumisen

Omahoitolomake terveysasemalle

Hoitajan vastaanotolla tehdään terveystarkastus, joka sisältää mm. verenpaineen mittauksen ja tarvittavat laboratoriotutkimukset. Käynnillä arvioidaan myös asiakkaan henkilökohtainen sukurasite ja oman terveydentilan arviointi. Tarvittaessa ohjataan asiakas jatkotutkimuksiin.

Voit täyttää ja lähettää omahoitolomakkeen sähköisesti ennen kontrollikäyntiäsi.

Kuinka toimin

Valitse terveysasema, jonne olet varannut ajan.

Palvelun työntekijät

Terveysasemien henkilökunta

Sähköinen lomake säästää luontoa ja lompakkoa

Lähettämällä sähköisen lomakkeen säästät luontoa noin kolmen wc-paperirullan valmistuksen verran, ja säästät rahaa noin kaksi euroa verrattuna paperisen lomakkeen käyttöön.

Käyttämällä sähköistä lomaketta kerran kuukaudessa vuoden ajan, säästät noin 35 wc-paperirullan valmistuksen verran luontoa ja noin 25 euron verran rahaa.

Käyttöohje

  1. Kirjaudu palveluun

    Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistamista, jotta työntekijä voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Tunnistautumistavan voit valita itse. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

  2. Täytä lomake

    Voit täyttää ja lähettää lomakkeen turvallisesti palvelun työntekijöille. Voit myös tehdä lomakkeeseen välitallennuksen, eli täyttää ensin osan tiedoista, tallentaa ja jatkaa täyttämistä myöhemmin. Lomakkeet jäävät sinulle talteen OmaVirtuun. Pääset näkemään lomakkeet tunnistautumalla Omavirtuun. Painikkeen löydät verkkosivun oikeasta kulmasta

    Verenpaine- ja verensokeriseuranta vaatii mittaamisen ja arvojen kirjaamisen etukäteen useammalta päivältä. Tähän voit käyttää verkkosivuilta löytyviä pdf-lomakkeita tai laittaa arvot paperille ja täyttää sähköisen lomakkeen yhdellä kertaa.

    Pef-mittauksen verkkolomakkeen voi ladata ja tallentaa omalle koneelle osoitteesta Pef-mittauksen seurantalomake (siirryt toiseen palveluun). Valitse sivulta PEF-vuorokausiseuranta. Lomake täytetään, ja lähetetään PDF-liitetiedostona omahoitolomakkeen kautta.