Vaatii tunnistautumisen

Hyvinvointiresepti

Hyvinvointiresepti tehdään asiakkaalle, joka on saanut hyvinvointilähetteen. Hänelle nimetään linkkihenkilö, jonka kanssa voi pohtia omaa tilannettaan rauhassa ja suunnitella mitä asioita tai tekemistä haluaisi kokeilla hyvinvointinsa lisäämiseksi. Linkkihenkilö kirjaa hyvinvointireseptiin asioita, joita asiakas tekee hyvinvointinsa edistämiseksi ja joiden toivotaan jäävän asiakkaan arkeen yhteisen työskentelyn päätyttyä. Hyvinvointiresepti sisältää myös positiivisen mielenterveyden mittarin ja palauteosion. Annettu palaute välitetään asiakkaan luvalla hyvinvointilähetteen tehneelle ammattilaiselle.

Kuinka toimin?

Kirjaudu OmaVirtuun

Palvelun työntekijät

Koordinoiva linkkihenkilö etsii linkkihenkilökoulutetuista tarpeisiisi sopivan linkkihenkilön

Käyttöohje

 1. Saat tiedon Sinulle avattavasta reseptistä

  Koordinoiva linkkihenkilö on sinuun yhteydessä, kun linkkihenkilötyöskentelystä sovitaan

 2. Kirjaudu Omavirtuun

  Kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista, esimerkiksi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

 3. Hyvinvointiresepti näkyy etusivulla

  Kun hyvinvointireseptityöskentely on meneillään, hyvinvointiresepti löytyy Muut sinua koskevat palvelut -otsikon alta. Voit klikata reseptin auki ja tarkastella sinne täytettyjä tietoja.

 4. Päätetty hyvinvointiresepti tallentuu Viestit-osioon

  Kun työskentely linkkihenkilösi kanssa päättyy ja positiivisen mielenterveyden mittari on täytetty viimeisen kerran, koordinaattori päättää hyvinvointireseptin. Päätetty hyvinvointiresepti tallentuu itsellesi Viestit-osioon, eikä se näy enää kenellekään muulle kuin sinulle.

Tietosuojaseloste

Sodankylän kunnan hyvinvointiresepti (avautuu uuteen ikkunaan)