Vaatii tunnistautumisen

Perheneuvolan neuvonta ja asiointi

Perheneuvola auttaa lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen sekä perheen ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Tavallisimpia yhteydenoton syitä ovat parisuhteen haasteet, elämänkriisit sekä lasten ja nuorten käytökseen liittyvät huolet. Vanhemmat voivat myös pyytää apua, kun pohtivat eroa ja eroon liittyvää lasten asioiden järjestelyä. Tarjoamme perheasioiden sovittelua. Vastaamme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.

Kuinka toimin?

Kirjaudu palveluun

Verkkoneuvonnasta ja -asioinnista saat henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta. Viestin voit jättää milloin vain.

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Kemin kaupunki
Palvelulupaus viisi arkipäivää
Keskimääräinen vastausaika 17 vrk
Maksuton

Palvelun työntekijät

Heli Hiltula
Sosiaalityöntekijä
Petra Palomäki
Palveluesimies
Mirva Tauriainen
Sosiaalityöntekijä

Käyttöohje

 1. Kirjaudu palveluun

  Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistamista, jotta työntekijä voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Klikkaamalla nappia Kirjaudu palveluun siirryt ensin Suomi.fi -tunnistautumispalveluun. Tämän jälkeen siirryt suoraan palveluun. Tunnistautumistavan voit valita itse. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

 2. Kirjoita asiasi

  Voit kysyä henkilökohtaista neuvontaa sekä välittää turvallisesti liitteitä. Viesti menee vain palvelun työntekijöille.

 3. Saat ilmoituksen sinulle saapuneesta vastauksesta

  Ilmoitus tulee valintasi mukaan sähköpostiisi ja/tai matkapuhelimeesi. Siinä ei näytetä asiakassuhteeseen tai sinuun liittyvää tietoa. Ilmoitukset eivät sisällä koskaan klikattavia linkkejä.

 4. Kirjaudu ja lue saapunut viesti OmaVirtusta

  Pääset lukemaan saapuneen viestin tunnistautumalla Omavirtuun. Painikkeen löydät verkkosivun oikeasta kulmasta. Kaikki viestit säilyvät siellä tallessa ja vain sinä pääset sinne.