Lastensuojelun etätapaamiset

Rovaniemen kaupungin lastensuojelun työntekijän voit tavata myös etänä, vaikka kotoa. Palvelun kautta on mahdollista olla yhteydessä oman sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan tai perhetyöntekijän kanssa.

Etätapaamiseen on sovittu aina etukäteen aika. Tapaaminen alkaa chat-keskustelulla ja yhdessä sovituna hetkenä vaihtuu videopuheluksi.

Palvelun työntekijät

Mira Höyhtyä
Tommi Isopoussu
Aija Karjula
Maarit Karvo
Paula Sinikka Kettunen
Sosiaalityöntekijä
Seija Kivimäki
Riitta Kojo
Sosiaalityöntekijä
Tuula Kokko
Anna Lehtinen
Emilia Matinlompolo-Välimaa
Tuula Myllykangas
Marina Niemelä
Sirpa Ounaslehto
Henna Paaso
Kirsi Pasanen
Teemu Pillikko
Markku Rapakko
Sijaisperhehoidon ohjaaja
Minna Siivola
Virve Simonen
Lastensuojelun sosiaalityöntekijä
Teija Tuutijärvi
sosiaaliohjaaja
Kirsi Uusipulkamo
Reijo Uusitalo
Minna Vaarala
Reetta Vipusaari

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Lapin hyvinvointialue
Maksuton

Digitaalinen etäpalvelu säästää aikaa, rahaa ja luontoa

Yhä useampi sote-alan palvelu voidaan toteuttaa digitaalisena etäpalveluna, jolloin sekä ilmastopäästöt että palvelun taloudelliset kulut pienenevät.

Lappilaisten arjessa digitaalisten palveluiden käyttö näkyy erityisesti matkakulujen ja -ajan säästöinä. Polttoaineiden kulutuksen säästöt tuntuvat asukkaiden arjessa konkreettisesti, ja säästettyä aikaa voi käyttää matkustamisen sijaan esimerkiksi harrastuksiin.

Testaa, millaiset ilmastosäästöt etäpalvelun käyttö tuottaisi juuri sinulle: Klikkaa tästä Virtun hiilijalanjälkilaskuriin.

Käyttöohje

 1. Testaa laitteesi ja yhteytesi

  Ennen etätapaamista testaa laitteesi toimivuus ja yhteensopivuus Ninchatin Videotestityökalulla,. Se kertoo, onko laitteisto, selain ja verkkoyhteys kuunnossa videopuheluita varten. Avaa Videotestityökalu

 2. Paina Aloita chat

  Voit joutua odottamaan omaa vuoroa. Odota tällä verkkosivulla. Verkkosivulta poistuminen katkaisee yhteyden chat-palveluun.

 3. Kirjoita viestisi

  Kun työntekijä ottaa sinut vastaan, kirjoita viestikenttään, ketä tulit tapaamaan. Voit tarvittessa kirjoittaa myös nimimerkin, josta olette yhdessä sopineet työntekijän kanssa. Älä kirjoita henkilötietoja. Jos työntekijä tarvitsee henkilötietoja, hän pyytää sinua tunnistautumaa

 4. Aloita etätapaaminen

  Kun aloitatte etätapaamisen, saat chatkeskusteluun pyynnön hyväksyä videopuhelun. Kun olet hyväksynyt sen, videopuhelu voi alkaa. Voit keskustella työntekijän kanssa ja tarvittaessa myös jakaa näytön hänelle.

 5. Anna palautetta

  Lopuksi voit antaa palautetta palvelusta.

Tietosuojaseloste

Lapin hyvinvointialueen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)