Anonyymi

Anonyymi yhteydenotto Ylitornion mielenterveyspalveluihin

Ylitornion mielenterveyspalveluista saat apua, kun sinulla on huoli omasta tai läheisesi jaksamisesta tai psyykkisestä hyvinvoinnista, elämäntilanteesi on haastava tai esimerkiksi päihteiden käyttö huolettaa sinua.

Palvelun kautta voit ottaa nimettömästi yhteyttä työntekijään milloin tahansa.  Tämä on hyvä vaihtoehto, jos et halua tai pysty tunnistautumaan vahvasti (mobiilivarmenne, pankkitunnukset tai varmennekortti). Kirjoita yhteydenottoon vähintään puhelinnumerosi ja mielellään myös nimesi. Älä kirjoita lomakkeelle arkaluonteisia henkilö- tai terveystietojasi.

Työntekijä vastaa yhteydenottopyyntöösi soittamalla seuraavan kolmen arkipäivän aikana. Soitto tapahtuu ma-to kello 8-16, pe 8-15 välisenä aikana.

Mikäli avuntarpeesi on kiirellinen, ota yhteyttä virka-aikana Ylitornion psykiatrisiin sairaanhoitajiin Ritva 040 753 4657 tai Terhi 040 589 8472. Virka-ajan ulkopuolella LPSHPn psykiatriseen sairaanhoitajaan 040 774 3891.

Kuinka toimin?

Avaa lomake

Palvelun työntekijät

Ritva Jolma
psykiatrinen sairaanhoitaja
Ilkka Korva
Terhi Saukkoriipi
psykiatrinen sairaanhoitaja

Käyttöohje

  1. Avaa lomake

  2. Täytä lomake ja napsauta Lähetä-painiketta

    Täytetty lomake menee vain palvelun työntekijöille

  3. Työntekijät soittavat sinulle

    Työntekijät soittavat antamaasi puhelinnumeroon viimeistään 3 arkipäivän kuluessa

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Lapin hyvinvointialue
Palvelulupaus kolme arkipäivää
Keskimääräinen vastausaika 3 vrk
Maksuton

Digitaalinen etäpalvelu säästää aikaa, rahaa ja luontoa

Yhä useampi sote-alan palvelu voidaan toteuttaa digitaalisena etäpalveluna, jolloin sekä ilmastopäästöt että palvelun taloudelliset kulut pienenevät.

Lappilaisten arjessa digitaalisten palveluiden käyttö näkyy erityisesti matkakulujen ja -ajan säästöinä. Polttoaineiden kulutuksen säästöt tuntuvat asukkaiden arjessa konkreettisesti, ja säästettyä aikaa voi käyttää matkustamisen sijaan esimerkiksi harrastuksiin.

Testaa, millaiset ilmastosäästöt etäpalvelun käyttö tuottaisi juuri sinulle: Klikkaa tästä Virtun hiilijalanjälkilaskuriin.

Tietosuojaseloste

Lapin hyvinvointialueen tietosuojaseloste (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)