Lapin virtuaalinen sosiaali- ja terveyspalvelukeskus

Etusivu

Mikä virtu.fi on?

Portaalista löydät sähköisiä sosiaali- ja terveyspalveluita, joiden avulla voit asioida, lähettää tietoa, kysyä neuvoa, tavata etänä työntekijän ja tukea omaa hyvinvointiasi. Palveluvalikoimaan vaikuttaa asuinkuntasi. Palvelun tuottajina ovat Lapin kunnat, molemmat keskussairaalat, Kolpene, yritykset, järjestöt ja Poske.

Uutta virtu.fi:ssä

Kelan etäpalvelua kotisohvalle Lapissa

Kela kokeilee pitkien välimatkojen Lapissa uudenlaista etäpalvelua. Etäpalvelussa asiakas saa etäyhteyden Kelan asiakaspalvelijaan joko tietokoneen tai mobiililaitteen välityksellä turvallisesti ja helposti kotoa käsin. Siirry palveluun tästä

Miksi kunta pitää valita?

Asuinkuntasi vaikuttaa, mitä palveluita sinulla on mahdollisuus käyttää. Virtu.fi-portaalissa kunnat tuottavat suuren osan palveluista. Joissakin kunnissa voi olla yksi palvelu ja toisissa kymmeniä.

Mikä OmaVirtu on?

OmaVirtun kautta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä eri palveluista. Kaikki saamasi vastaukset ja lähettämäsi viestit tallentuvat OmaVirtuun, eikä kukaan muu pääse katsomaan niitä.

Mistä kirjaudun sisään OmaVirtuun?

Pääset kirjautumaan:

  1. verkkosivun oikeasta ylälaidasta Kirjaudu OmaVirtuun. Kirjautumisnappi löytyy samasta paikasta jokaisella sivulla
  2. palvelun verkkosivulta, jolloin pääset suoraan valitsemaasi palveluun
  3. etusivulta tämän tekstin alta

Kirjaudu sisään OmaVirtuun

Käyttö edellyttää vahvaa tunnistamista, jotta työntekijä voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Tunnistautumistavan voit valita itse. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia. Käytetyt palvelut tallentuvat ja pääset katsomaan ne milloin vain kirjautumalla uudestaan OmaVirtuun.