Anonyymi

Lapin koulutusneuvonta

Lapin koulutusneuvonta auttaa, kun mietit vaihtoehtoja koulutukseen, työhön ja tulevaisuuteen. Haluatko ammatilliseen koulutukseen, lukioon tai korkeakouluun? Mietitkö oppisopimusta tai etsitkö töitä? Askarruttaako ammatinvalinta? Onko edessäsi alan vaihto? Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Verkkoneuvonta on maksutonta, luotettavaa ja henkilökohtaista. Palvelu on yleistä neuvontaa ja perustuu asiakkaan nimettömyyteen. Verkkoneuvojat auttavat sinua eteenpäin.

Voit kysyä myös sähköpostin välityksellä, jos sinulla ei ole käytettävissäsi kirjautumiseen vaadittavia verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai sirullista henkilökorttia. Jätä kysymys sähköpostilla

Palvelun tuottaa yhteistyössä Lapin yliopisto, Lapin koulutuskeskus REDU, Lapin TE-palvelut, Saamelaisalueen koulutuskeskus, Ammattiopisto Lappia ja Lapin ammattikorkeakoulu

Kuinka toimin?

Kirjaudu palveluun

Palvelu on yleistä neuvontaa ja perustuu asiakkaan nimettömyyteen.

Tietoa palvelusta

Palvelulupaus viisi arkipäivää
Keskimääräinen vastausaika 2 vrk
Maksuton

Palvelun työntekijät

Helena Aho
Koulutussuunnittelija
Jukka Kaikkonen
Opinto-ohjaaja
Mirva Moisanen
Koulutuskoordinaattori
Tea Niemelä
opinto-ohjaaja
Niina Riihiniemi
Koordinaattori
Päivi Saari
lehtori

Käyttöohje

 1. Kirjaudu palveluun

  Viestissä nimesi tai muut henkilötiedot eivät näy palvelun työntekijöille. Palveluun pitää kuitenkin tunnistautua, jotta tiedot tallentuvat OmaVirtuun. Tunnistautumistavan voit valita itse. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

 2. Kirjoita asiasi ja napsauta Lähetä-painiketta

  Viesti menee vain palvelun työntekijöille.

 3. Saat ilmoituksen sinulle saapuneesta vastauksesta

  Ilmoitus tulee valintasi mukaan sähköpostiisi ja/tai matkapuhelimeesi. Siinä ei näytetä asiakassuhteeseen tai sinuun liityvää tietoa. 

 4. Kirjaudu ja lue saapunut viesti OmaVirtusta

  Pääset lukemaan saapuneen viestin tunnistautumalla OmaVirtuun. Painikkeen löydät verkkosivun oikeasta kulmasta. Kaikki viestit säilyvät siellä tallessa ja vain sinä pääset sinne.