Ajanvaraus influenssarokotukseen

Tässä palvelussa voit varata ajan influenssarokotukseen, varaa jokaiselle rokotukseen tulijalle oma aika.

Influenssarokotusta suositellaan ja sen saavat maksutta: raskaana olevat, 65 vuotta täyttäneet, ½-7-vuotiaat lapset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat sekä heidän läheisensä, varusmiespalvelukseen astuvat miehet ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuvat naiset. Muistathan noudattaa kasvomaskisuositusta saapuessasi varatulle ajalle!

Ajanvarauksen voi tehdä myös puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8.00-11.00 ja 12.00-15.00 soittamalla numeroon 040 589 0995.

Ajanvarauksen kalenterin käyttö on helppoa ja nopeaa. Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluun, etkä tarvitse tähän erillistä ohjelmaa.

Palvelun työntekijät

Kemin neuvolan henkilökunta

Käyttöohje

 1. Aloita ajanvaraus

  Klikkaa napista Siirry ajanvaraukseen

 2. Valitse päivä

  Valitse päivä, jolloin saat näkyviin sen päivän vapaat ajat. Jos näkyviin ei tule aikoja, kaikki sen päivän ajat on varattu.

 3. Tee ajanvaraus

  Klikkaa napista, jossa lukee Huone, jolloin saat auki kalenterinäkymän. Valitse haluamasi päivä ja aika. Tämän jälkeen anna nimesi ja puhelinnumerosi. Nämä ovat pakolliset tiedot. Klikkaa lopuksi Vahvista -nappia.

  Kirjoita ajanvarauksen tiedot (päivämäärä, kellonaika ja huoneen numero) ylös tai tallenna varaus Googlen tai Outlook -kalenteriisi. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat vahvistuksen ajanvarauksesta sinne.

 4. Tule paikalle varattuna aikana

  Saavu paikalle hetki ennen oman influenssarokotuksesi ajankohtaa. Rokote pistetään käsivarteen, joten kannattaa pukeutua siten, että saat käsivarren helposti esille. MUISTATHAN KASVOMASKIN!