Vaatii tunnistautumisen

Ilmaisen ehkäisyn tilauslomake Rinteenkulman terveysasema

Perhesuunnittelu on kokonaisvaltaista naisen ja miehen seksuaaliterveyden edistämistä ja ylläpitämistä. Perhesuunnitteluneuvola antaa tukea perhesuunnittelua ja raskaudenehkäisyä koskevissa asioissa. Tarkoituksena on löytää jokaiselle henkilölle tai parille sopiva ehkäisy.

Alle 25-vuotiaille rovaniemeläisille tarjotaan ilmainen ehkäisy. Hormonaalisen raskauden ehkäisyn aloittamiseen tarvitaan terveydenhuollon ammattihenkilön arvio. Ehkäisyn aloittamiseksi tulee ottaa yhteyttä opiskeluterveydenhuoltoon, perhesuunnitteluneuvolaan kouluterveydenhuoltoon tai YTHS:n toimipisteeseen (vain YTHS:n asiakkaat).

Jos sinulla on jo ehkäisyvalmiste käytössä, tämän palvelun kautta voit tehdä sähköisen tilauksen ilmaisesta ehkäisyvalmisteesta. Katso tästä ilmaisen ehkäisyn valmisteluettelo.

Kuinka toimin?

Kirjaudu palveluun

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Rovaniemen kaupunki
Maksuton

Palvelun työntekijät

Rinteenkulman terveysaseman henkilökunta

Käyttöohje

 1. Varmista Omakanta.fi -suostumus

  Varmista, että olet antanut Omakanta.fi- palvelussa suostumuksen tietojen tarkasteluun hoitavalle terveydenhuollon. Ilman suostumusta terveydenhuollon työntekijät eivät näe muualla kirjattuja terveystietoja.

 2. Kirjaudu palveluun

  Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistamista, jotta työntekijä voi varmistua henkilöllisyydestäsi. Tunnistautumistavan voit valita itse. Voit käyttää verkkopankkitunnuksia, mobiilivarmennetta tai varmennekorttia.

 3. Täytä lomake

  Voit täyttää ja lähettää lomakkeen turvallisesti palvelun työntekijöille. Lomakkeet jäävät sinulle talteen OmaVirtuun. Pääset näkemään lomakkeet tunnistautumalla Omavirtuun. Painikkeen löydät verkkosivun oikeasta kulmasta.

 4. Nouda valmiste

  Nouda valmiste kolmen (3) arkipäivän päästä tilauksesta valitsemastasi jakelupisteestä.