Aikuissosiaalityön etätapaamiset

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijän tai -ohjaajan voi tavata myös etänä, vaikka kotoaan. Voit käyttäää sosiaalisen kuntoutuksen ja tuen palveluita etäyhteydellä.

Etätapaamiseen on sovittu aina etukäteen aika. Tapaaminen alkaa chat-keskustelulla ja yhdessä sovituna hetkenä vaihtuu videopuheluksi.

Palvelun työntekijät

Sari Alaluusua
Minna Eskelinen
Marika Jolanki
Katariina Kaikkonen
Sosiaalityöntekijä
Maija Keskimaunu
Tuija Kuusijärvi
Päivi Kähkönen
Maija Lehto
Jonna Lindholm
Sosiaalityöntekijä
Johanna Maaninka
Sosiaaliohjaaja
Maria Martin
Suunnittelija
Hilkka Mäntymäki
sosiaaliohjaaja
Suvi Nousiainen
Sosiaaliohjaaja
Maiju Paulus
Sanna Seppälä
Sosiaalityöntekijä
Jenni Sieppi
Ainoinkeri Simula
Mari Tiikkaja

Tietoa palvelusta

Palvelun tuottaa Rovaniemen kaupunki
Maksuton

Käyttöohje

 1. Testaa laitteesi ja yhteytesi

  Ennen etätapaamista testaa laitteesi toimivuus ja yhteensopivuus Ninchatin Videotestityökalulla,. Se kertoo, onko laitteisto, selain ja verkkoyhteys kuunnossa videopuheluita varten. Avaa Videotestityökalu

 2. Paina Aloita chat

  Voit joutua odottamaan omaa vuoroa. Odota tällä verkkosivulla. Verkkosivulta poistuminen katkaisee yhteyden chat-palveluun.

 3. Kirjoita viestisi

  Kun työntekijä ottaa sinut vastaan, kirjoita viestikenttään, ketä tulit tapaamaan. Voit tarvittessa kirjoittaa myös nimimerkin, josta olette yhdessä sopineet työntekijän kanssa. Älä kirjoita henkilötietoja. Jos työntekijä tarvitsee henkilötietoja, hän pyytää sinua tunnistautumaa

 4. Aloita etätapaaminen

  Kun aloitatte etätapaamisen, saat chatkeskusteluun pyynnön hyväksyä videopuhelun. Kun olet hyväksynyt sen, videopuhelu voi alkaa. Voit keskustella työntekijän kanssa ja tarvittaessa myös jakaa näytön hänelle.

 5. Anna palautetta

  Lopuksi voit antaa palautetta palvelusta.